Hunajapaahdetut sirkat ja perunamuussi

Tarvikkeet:

Muussi:
500g perunoita (mieluiten punaisia)
0,5l maitoa
100g voita
Suolaa maun mukaan

Hunajasirkat:
1 kokonainen sipuli
3 ruokalusikallista hunajaa
Oliiviöljyä
100g kotisirkkoja
Mausteita (suola, pippurisekoitus, valkosipuli, mahdollisesti ’scandinavian forest mix’)

Kuori ja keitä perunat, ja tee niistä perunamuussi sekoittamalla sinne voit ja suolaa maun mukaan. Muussaa ja lisää pikkuhiljaa maitoa samalla kunnes koostumus on mieluisa.

Pilko sipulit haluamasi kokoisiksi palasiksi ja ruskista ne öljyssä. Lisää sekaan hunaja ja sirkat, koko ajan paistaen niitä matalalla lämmöllä ettei hunaja karamellisoidu. Lisää mausteita oman maun mukaan. Erityissuosituksena on ’scandinavian forest mix’-maustesekoitus* myllyssä, jota saa useimmista Prismoista.

*(sisältää mustapippuria, vuorisuolaa, katajanmarjaa, paahdettua valkosipulia, suppilovahveroa, persiljaa, rosmariinia, timjamia, porkkanaa, rosépippuria, korianteria) Sekoituksen voi tehdä vaikka itse kotona tyhjään pippurimyllyyn jos on halua siihen. Se on todella hyvää.

Write a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *